Uitgebreid assortiment sensoren, CO2 meters, dataloggers,
portable meetinstrumenten en monitoring systemen.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

27 mrt. 2018 16:11:34

Kortingsactie op de Extech 510 serie

De Extech 510 serie is een serie van compacte instrumenten die zijn ontworpen om snelle en nauwkeurige metingen te leveren van verschillende omgevingscondities om de gezondheid en veiligheid op de werkplek te waarborgen.

Extech actie 510 serie

De unieke kenmerken van de portable meters zorgen er voor dat ze te gebruiken zijn in vele toepassingen. Het groot en helder display geeft de meetgegevens duidelijk weer, waardoor de 510 serie geschikt voor het  testen op donkere werklocaties. Nuttige datafuncties zijn o.a. data hold en het weergeven van minimum en maximum metingen. De Auto-Power-Off-functie behoudt de levensduur van de batterij en kan worden uitgeschakeld voor uitgebreide bewaking. 

Tot en met 30 juni 2018 geven wij 20% korting op de gehele Extech 510 serie.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in News door Randolph Soerodikromo
Nieuw: MultiLoggers

1 aug. 2016 00:00:00

Nieuw in ons assortiment: 
Een geavanceerde serie dataloggers genaamd Ethernet MultiLogger.

De EML-serie bestaat uit 9 verschillende modellen die standaard zijn voorzien van een ethernetinterface. De universele Ethernet MultiLogger is bijzonder geschikt voor metingen in onderzoek- en ontwikkelingstoepassingen in bijvoorbeeld glastuinbouw, ventilatie- en koeltechniek of in laboratoria. Een Ethernet MultiLogger is standaard voorzien van 4 ingangen. Er zijn drie type ingangen mogelijk:
- temperatuur (en relatieve vochtigheid)
- temperatuur via thermokoppelelementen
- processignalen (4-20mA, 0-1/5/10V, pulsen) 

Enkele EML-modellen zijn additioneel voorzien van geïntegreerde sensoren voor meting van CO2 en/of atmosferische druk. Afhankelijk van de uitvoering is de Ethernet MultiLogger geschikt voor meting van o.a. temperatuur, relatieve vochtigheid, CO2, atmosferische druk, drukverschil, luchtsnelheid, bodemvocht, stroomverbruik, zonnestraling, heatflux etc.

Naast de 4 tot 6 kanalen via een externe of geïntegreerde sensor kan de Ethernet MultiLogger tevens berekeningen uitvoeren die simultaan kunnen worden opgeslagen (max. 16 waarden). De Ethernet MultiLogger heeft een geheugenopslag voor 1.000.000 meetwaarden.

Meer informatie

Lees meer
Reacties | Geplaatst in News door Perry

2 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
2 Producten