een merk van Hitma B.V.

VOC - vluchtige organische stoffen

1-4 van 4

Sinds het Covid-19 virus is het meten van het binnenklimaat, en dan met name de CO2-uitstoot op scholen en kantoren, een ‘hot item’. Een afgeleide van deze CO2 uitstoot is VOC, de Engelse afkorting staat voor vluchtige organische stoffen en dit betreft een verzameling van allerlei vluchtige stoffen. Met deze dataloggers kunnen ook deze stoffen gemonitord worden. 

ASD-60W Multi binnenklimaat sensor met WIFI communicatie conform WELL en RESET

SKU 8000432
Geschikt voor het draadloos meten van temperatuur, relatieve vochtigheid, VOC, CO2 en fijnstof PM2.5 PM10 RESET geaccrediteerd WELL certificering Communicatie via WIFI Alarmering en data-rapportage via www.onlinesensor.nl Direct inzetbaar op locatie Hoge meetnauwkeurigheid Compacte sensor voor wand-/plafondmontage

€ 890,00

VLK-60 Multi binnenklimaat sensor voor temperatuur, RV, VOC, CO2 en fijnstof met WiFi, Ethernet of Modbus

SKU 8004019
Geschikt voor het draadloos meten van: temperatuur, relatieve vochtigheid, VOC, CO2 en fijnstof PM2.5 en PM10. Communicatie via WIFI, Ethernet en Modbus LED-signalering voor fijnstof, CO2 en VOC waarden. Alarmering en data-rapportage via www.onlinesensor.nl (niet mogelijk bij Modbus communicatie). Direct inzetbaar op locatie. Hoge meetnauwkeurigheid. Compacte sensor voor wandmontage.

Vanaf € 525,00

EX-VFM200 VOC/Formaldehyde Meter

SKU EX-VFM200
Verlicht LCD-display geeft tegelijkertijd TVOC en Formaldehyde-concentraties weer (realtime). Formaldehyde-sensor reageert snel en met een hoge nauwkeurigheid. Twee insteklbare maateenheden (ppm, mg / m3). Zicht- en hoorbare hoge / lage alarmen. instelbaar Auto Power Off. Compleet met oplaadbare batterij en universele netadapter / oplader (multi-pluggen VS, EU, VK en AU).

Prijs op aanvraag
Ruim 25 jaar ervaring Gratis levering vanaf €250 euro Totale ontzorging m.b.v kalibratie contract