Slimme meetoplossingen

Voor advies bel +31(0)299 630 610 of mail info@atal.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Referenties

24/7 klimaat condities monitoren voor 20.000 apotheekproducten volgens GDP richtlijnen

Logo ApologisticsRiekelt Keuter, Teamleider IT (System) Administration bij Apologistics
“De oplossing van ATAL was prijstechnisch uitstekend en praktisch meer dan geweldig". Apologistics is één van de modernste en meest innovatieve postorderapotheken in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Leipzig, Markkleeberg, bedient het bedrijf meer dan drie miljoen klanten. Om de enorme groei te blijven garanderen startte de postorderapotheek een tweede locatie in Duiven, Nederland.

Lees meer...

 

“Toen ik doorhad hoe het ATAL-systeem werkte, werd ik daar heel vrolijk van!”

Logo Stichting BOORRemco Verheij, Bestuurs- & Beleidsconsulent afdeling Huisvesting & Inkoop bij Stichting BOOR
“Ik was op zoek naar betaalbare en betrouwbare CO2-sensoren waarmee ik BOOR-breed zou kunnen meten,” vertelt Remco Verheij, Bestuurs- & Beleidsconsulent op de afdeling Huisvesting & Inkoop. “Daarbij was niet alleen de aanschafprijs van belang, maar wilde ik ook de exploitatiekosten zo laag mogelijk houden.”

Lees meer...

 

De geavanceerde luchtkwaliteitsopnemers die ATAL ons heeft geadviseerd zijn zeer nauwkeurig

Logo Hanzehogeschool GroningenHenk Brink, hogeschooldocent bij het Instituut voor Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen en als promovendus verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven
Het binnenmilieu is van grote invloed op het comfort dat mensen ervaren en de prestaties die ze leveren.

Lees meer...

 

Woonstad Rotterdam managet klimaatcomfort 24/7 met LoRa binnenklimaatmeters!

Logo Woonstad RotterdamWoonstad Rotterdam behoort met ruim 57.000 woningen en 3.000 eenheden overig vastgoed in beheer tot de belangrijkste huisvesters in Rotterdam. Met ca. 528 medewerkers in dienst komen er bij het facilitaire bedrijf ook regelmatig klachten binnen over het binnenklimaat als is het maar omdat alleen al mannen de temperatuur vaak anders interpreteren dan vrouwen en binnenklimaatcomfort voor een ieder weer anders is en er op verschillende afdelingen met heel veel mensen in een ruimte wordt gewerkt.

Lees meer...

 

Temperatuurmeting in de vernieuwde ijsvloer van Thialf Heerenveen

Logo Thialf HeerenveenVia onze relatie Warmtebouw Utrecht heeft ATAL een bijdrage mogen leveren aan de temperatuurregeling in de vernieuwde ijsvloer in het Thialf IJsstadion in Heerenveen.

Lees meer...

 

ATAL CO2-meters ingezet bij ‘Bewustwordingsproject Binnenmilieu Basisscholen

Logo GGD GHORIn 2006/2007 bleek op 80 procent van de basisscholen in Nederland de luchtkwaliteit onvoldoende. Het toenmalige kabinet formuleerde in 2008 dan ook plannen voor verbetering van het binnenmilieu op basisscholen.

Lees meer...