Slimme meetoplossingen

Voor advies bel +31(0)299 630 610 of mail info@atal.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

25 okt. 2021 12:36:20

Speciale actie! Bij aanschaf van één van onderstaande FLIR modellen, ontvangt u een FLIR toolbag tas, vochtmeter, spanningsmeter of een Infrarood thermometer cadeau!

Bij een FLIR C5 compact camera ontvangt u gratis een medische contactloze voorhoofd infrarood thermometer t.w.v. € 99,00

Bij een FLIR E5XTE6XT of E8XT ontvangt u een complete set met handige toolbagtas, MR40 vochtmeter en VP52-2 spanningsmeter t.w.v € 141,00

De actie is geldig tot 31-12-2021 of zolang de voorraad strekt. 

Omdat de keuze aan warmtebeeldcamera's groot is denken wij graag met u mee welke FLIR warmtebeeldcamera voor u geschikt is. Bel voor een vrijblijvend advies naar 0299-630610 of stuur een email naar info@atal.nl voor meer informatie.

Reacties | Geplaatst in News door Rochelle Dannis

1 jul. 2021 14:20:57

Binnen de meeste bedrijven en instellingen is tegenwoordig wel een wifi-netwerk voorhanden. Dankzij de nauwkeurige AWP-serie wifi sensoren is een continue bewaking van kritische parameters zoals temperatuur, relatieve vochtigheid, CO2 en atmosferische druk zeer eenvoudig en kosteneffectief te realiseren.

De AWP-series kenmerken zich door hoge meetnauwkeurigheid en worden standaard geleverd met 1-punts kalibratie certificaat en 3 jaar garantie. Nieuw bij deze generatie sensoren is het alarmeren van de gebruiker via LED en/of akoestisch signaal.

Deze wifi sensoren zijn geschikt voor meerdere applicaties, denk aan productieruimtes, opslaglocaties, laboratoria, apotheken, maar zijn ook geschikt voor binnenklimaat metingen in kantoren en vergaderzalen.

Meer informatie

Download brochure

 

Reacties | Geplaatst in News door Lysanne Schagen

1 jun. 2021 13:46:18

Een gewaardeerde ATAL partner is exclusief distributeur van professionele koelkasten en koelboxen die door GGD Nederland worden ingezet voor (tijdelijke) opslag van vaccins bestemd voor het rijksvaccinatieprogramma.

Om te borgen dat vaccins onder de juiste condities worden bewaard heeft de GGD gekozen voor de betrouwbare ATAL ATR dataloggers met geintegreerd GPRS-modem.. model ATR-06.

Per koelkast wordt de inwendige luchttemperatuur, de vloeistof temperatuur, een deur- en een storingscontact gemeten. Belangrijke kenmerken bij de selectie van deze datalogger zijn de oplaadbare batterij die als backup fungeert bij spanningsuitval en een interne buffer voor tijdelijke data opslag tijdens een uitval van het mobiele netwerk. Hierdoor is de GGD altijd verzekerd van data.

Inmiddels zijn er zo'n 200-tal vaccin koelkasten uitgerust met deze datalogger. De monitoring en bewaking geschied centraal via het online platform OnlineSensor

Reacties | Geplaatst in News door Lysanne Schagen

1 jun. 2021 12:50:00

Apologisics, één van de modernste en meest innovatieve postorderapotheken van Europa heeft een tweede locatie geopend in Duiven. Als groothandel zijn ze verplicht de omstandigheden in de opslagruimtes te conditioneren en monitoren en daarvoor hebben ze de hulp van ATAL ingeschakeld.

Aan de hand van een temperatuurstudie (mapping) die door ATAL is uitgevoerd zijn de vaste meetpunten (hot- en coldspots) bepaald. Voor dit project is gekozen voor een geavanceerd draadloos meetsysteem bestaande uit batterijgevoede temperatuur sensoren met een centrale ontvanger.

Reference case Apologistics

Reacties | Geplaatst in News door Lysanne Schagen

4 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Producten