Slimme meetoplossingen

Voor advies bel +31(0)299 630 610 of mail info@atal.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

23 jul. 2020 14:07:42

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Op 20 juli jongstleden heeft technisch handelsbedrijf Hitma Groep B.V. (Uithoorn) de ATAL-aandelen overgenomen. Deze overname past in de groeistrategie van Hitma Groep, waarbij de overeenkomsten in het productaanbod van beide bedrijven de basis vormen voor de acquisitie.

Wij zullen als zelfstandig bedrijf, onder onze eigen bedrijfsnaam blijven opereren vanuit onze huidige kantoorlocatie in Purmerend. Het ATAL-team kijkt ernaar uit om vanuit de nieuwe samenwerking de groeiambities verder vorm te geven en onze marktpositie uit te bouwen.

Voor u als klant zal er in de praktijk weinig veranderen. U blijft samenwerken met uw vertrouwde aanspreekpunt voor slimme meetoplossingen, hoogwaardige sensortechnologie en kalibratiediensten. Directeur Perry van Helvoort blijft werkzaam in de onderneming. Mede-oprichter Marcel Dix zal na 26 jaar zijn betrokkenheid de komende maanden afbouwen.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Met vriendelijke groeten,
Directie ATAL B.V.

Reacties | Geplaatst in News door Lysanne Schagen

28 apr. 2020 11:19:39

10% lentekorting

Lees meer
Reacties | Geplaatst in News door Lysanne Schagen

2 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
2 Producten