Slimme meetoplossingen

Voor advies bel +31(0)299 630 610 of mail info@atal.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

PQA

Geavanceerde 3-Fase Power Quality Analysers, vermogens meters

Geavanceerde 3-Fase Power Quality Analysers, vermogens meters

  • Meting van stroom, spanning, cos phi, vermogen, werkelijk vermogen, schijnbaar vermogen en verbruik
  • 2Mb geheugen voor data opslag tot enkele maanden
  • Meting conform EN50160
  • Ook geschikt voor sinusvorm weergave, transient registratie, harmonische weergave en flikker registratie

Prijs op aanvraag

Levertijd

Bel ATAL 0299-630610

Algemeen

De ATAL analysers zijn zeer geavanceerde 3-fase Power Quality Analysers voor zowel deel- als hoofdmetingen aan een elektriciteitsnet. De analysers meten en registreren conform de normen; EN 61000-4, EN 61000-7, EN 61000-11 en EN 50160.

Afhankelijk van de meettoepassing kan per kanaal stroom, spanning, cos phi, vermogen, werkelijk vermogen, schijnbaar vermogen en verbruik worden gemeten en geregistreerd. De uitgebreide modellen hebben mogelijkheden voor sinusvorm weergave, transient registratie, harmonische weergave en flikker registratie (u mist dus geen belangrijke gegevens!). De analyser bemonstert per meetinterval per sinus alle geactiveerde kanalen met een zeer hoge frequentie (128x per sinus). Per meetinterval, per kanaal en per grootheid kan de minimale, maximale, gemiddelde en/of momentane waarde opgeslagen worden.

De analysers voldoen aan de normen; EN 61010-1 (Veiligheid), EN 50081-1, EN 61000-6-1 (Electromagnetische compatibiliteit)

Middels de PowerLink software kan de PQA worden ingesteld. Meetgegevens kunnen op eenvoudige wijze worden geanalyseerd en afgedrukt.

Specificaties

De PQA meetset bestaat uit
– Instrument (Model 2092, 2192, 2292 of 2392)
– 3x stroomtang 1000A/ 1V, bereik 20 A tot 1000 A
– 3x Test clip
– 4x krokodillen klem
– 6x spannings testsnoer
– Netvoedings kabel
– Draagtas
– Bedienings handleiding
– Fabrieks verklaring
– Product test rapport
– Garrantie verklaring
– Power Link PC software inclusief RS 232 kabel

Toepassingen

ENERGY - Energie Management

Door het schakelgedrag van electriciteits verbruikers en door toename van frequentie geregelde installaties kunnen de spanningen, stromen en de cos phi sterk varieren. Door registratie verkrijgt u beter inzicht in de variaties van de spanning, stroom en cos phi

HVAC - Installatietechniek en Gebouwbeheer

HVAC staat voor "heating, ventilating and air conditioning", oftewel “verwarming, ventilatie en luchtbehandeling. Het wordt vaak ook wel klimaatbeheersing genoemd. HVAC is belangrijk in omgevingen waarin lucht, temperatuur, vocht en CO2 nauwkeurig moeten worden gereguleerd om veilige en gezonde condities in het gebouw te waarborgen. De drie HVAC-functies zijn nauw verbonden. Allemaal moeten ze ervoor zorgen dat het comfort en de luchtkwaliteit optimaal is tegen redelijke installatie-, operationele en onderhoudskosten. HVAC-systemen kunnen voor ventilatie zorgen, infiltratie verminderen en drukrelaties onderhouden tussen verschillende ruimtes.

ICT - Datacenters, Telecommunicatie & Cleanrooms

Data en telecom ruimtes hebben steeds meer moeite de koeling van de opgestelde ICT apparatuur te beheersen. Doordat steeds meer stroomverbruikende computer systemen in één systeemkast of 19'' rack kan worden geplaatst, neemt de specifieke warmtelast per m2 computerzaal verder toe. Door tijdig in te grijpen bij warmte problemen kan kostbare downtime worden voorkomen.

INDUSTRY - Industrie

In diverse industriele toepassingen is het monitoren van processen essentieel. Zo is bijv. de farmaceutische industrie één van de grootste gebruikers van vochtmeetapparatuur. De meeste medicijnen zijn gevoelig voor variaties in vochtniveaus, dus deze moeten gecontroleerd en gemeten worden zodat de eindproducten consistent in kwaliteit en prestaties zijn.

Downloads

Reviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren